top of page
Tandoori Aardappeltjes

INDIA

Tandoori Aardappeltjes

20 min

6 personen

Makkelijk

[Dit recept is onderdeel van ‘INDIA: Traditionele maaltijd'


gemiddelde waardering 4.3 uit 5, gebaseerd op 3 stemmen, beoordelingen

Bereiding

  • Doe de zonnebloemolie in een koekenpan, laat het warm worden en voeg de komijnzaad toe. Laat dit even sudderen op laag vuur.

  • Voeg de krieltjes toe en bak het totdat ze een beetje bruin worden.

  • Voeg de kruiden toe: tandoorikruidenmix, geelwortel en chilipoeder. En eventueel zout naar smaak.

  • De kunst is om het zo te bakken dat de buitenkant knapperig wordt en de binnenkant lekker zacht.


Ingrediënten

Voor 6 personen:


  • Ca. 500 gram krieltjes

  • 2 el zonnebloemolie

  • 1 el komijnzaad heel

  • 1 el tandoorikruidenmix

  • 0,5 tl geelwortel (kurkuma)

  • 0,5 tl chilipoeder

  • zout (naar smaak)


pngfind.com-spotify-logo-white-png-19985

Alvast in de stemming komen?

Klik hier voor een muzieksuggestie!

Achchese bhojon kijie! ('Eet smakelijk!')
Laat ons weten wat je van het recept vond!Laat ons weten wat je van het recept vond!

Altijd al afgevraagd waarom ze in India en andere delen van Azië met hun handen eten? Gaby legt het ons uit.

WhatsApp Image 2020-11-02 at 19.56.35 (1
bottom of page